احتکار روغن؛ خط قرمز جهاد کشاورزی و تعزیرات
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ»، بررسیهای میدانی از برخی فروشگاههای زنجیرهای و سوپرمارکتهای استان مازندران نشان میدهد که قفسههای روغن خوراکی، بهویژه روغن مایع و نباتی، با کمبود جدی مواجه هستند و حتی دارندگان کالابرگ الکترونیکی نیز برای تهیه این کالای اساسی با مشکل روبهرو شدهاند.
گزارشهای میدانی خبرنگار بلاغ در شهرستانها حاکی از آن است که مشکلات در روند توزیع و ذخیرهسازی، بهویژه در روزهای ابتدایی سال و افزایش حضور مسافران در استان، موجب رشد تقاضا و فشار بیشتر بر بازار شده است.
با پیگیری این موضوع از مسئولان جهاد کشاورزی استان مطلع شدیم که قرار است مدیران و مسئولان شهرستانی جهاد کشاورزی از برخی فروشگاهها به صورت میدانی بازید کنند.
پس از مطالبهگری صورت گرفته توسط رسانه «بلاغ» قرار است طرحهای نظارتی برای جلوگیری از احتکار و گرانفروشی این کالا در دستور کار قرار بگیرد و تیمهای بازرسی در روزهای آینده بهصورت مستمر فعالیت خواهند داشت و همچنین سهمیههای جدید روغن خوراکی بهزودی در سطح فروشگاههای زنجیرهای و صنفی توزیع شود.
بابک مومنی ️رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در حاشیه بازدید میدانی که از فروشگاههای سطح استان از جمله آمل و بابل صورت گرفت، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ»، اظهار کرد: تولید و توزیع روغن هیچ محدودیتی ندارد و کمبودی در عرضه این کالا وجود ندارد.
وی با اشاره به تخلفات برخی فروشگاهها در احتکار کالا، هشدار داد: احتکار کنندگانی که آرامش شهروندان را برهم میزنند، با شدیدترین برخوردها از جمله ارسال پروندههای آنها به سازمان تعزیرات حکومتی مواجه خواهند شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: به منظور جلوگیری از کمبود و نوسان نامتعارف قیمتها، بهویژه در مورد اقلام اساسی، بازرسان با هماهنگی وزارت صمت و تعزیرات حکومتی، نظارتهای خود را تشدید کردهاند، در این بازدید یک فروشگاه معتبر در شهرستان آمل بدلیل بالا بودن قیمت مرغ و شکر و احتکار روغنی به اداره تعزیرات معرفی خواهد شد.
مومنی با اطمینانبخشی به شهروندان تأکید کرد: مردم میتوانند اطمینان داشته باشند که مشکل خاصی در توزیع روغن وجود ندارد و با حضور در کارخانه تولید روغنی و تماس تلفنی با تولیدکنندگان اعلام شد درصورت معرفی مباشران از سوی شهرستان ها به هر میزان مورد نظر روغن ارسال می گردد.
وی از مدیران، بازرسان دستگاههای متولی در بازار خواست تا از هرگونه گرانفروشی و سوءاستفاده سودجویان جلوگیری کنند.
.jpg)
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ایجاد زمینه مناسب برای تأمین مایحتاج عمومی، پیشگیری از تخلفات و رسیدگی سریع به شکایات مردمی را از اهداف اصلی این بازرسیها عنوان کرد و از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، از طریق تلفن ۱۲۴، مراجعه حضوری به مراکز مربوطه یا ثبت گزارش در اپلیکیشن قیمت کالا و خدمات به آدرس [www.124.ir] آن را اطلاع دهند.
به گزارش بلاغ، با توجه به اهمیت روغن خوراکی بهعنوان یکی از کالاهای اساسی سبد معیشتی خانوار، رفع کمبود و تنظیم بازار این کالا نیازمند همکاری و هماهنگی مستمر میان دستگاههای اجرایی، شرکتهای پخش و اصناف است.
مازندران در حال حاضر فاقد سیلوها و مخازن دولتی برای ذخیرهسازی روغن خام است؛ مسئلهای که بارها از سوی فعالان صنفی و تولیدی و رسانهای استان مطرح شده و همچنان به عنوان یکی از چالشهای جدی در حوزه تأمین کالاهای اساسی مطرح است.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0