تقویت صنعت برق برای عبور از اوج بار ۱۴۰۴
وی در این بازدید به پیشرفت احداث یک نیروگاه ۲۵ مگاواتی در شهرستان بهشهر اشاره کرد و افزود: روند اجرایی این پروژه بررسی شد و طبق برنامهریزیهای انجامشده، این واحد تولیدی پیش از آغاز فصل گرما وارد مدار خواهد شد.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اعلام اینکه بهرهبرداری از این نیروگاه نقش مهمی در تأمین پایدار برق منطقه ایفا خواهد کرد، به اقدامات گسترده در حوزه توسعه شبکه انتقال و توزیع برق در مازندران اشاره کرد.
حائری بر اهمیت تقویت پایداری شبکه برق منطقه تأکید کرد و افزود: «برنامهریزی جهت تامین گاز با فشار PSI ۵۰۰ و همچنین نصب ترانسفورماتور StepUp جهت اتصال این نیروگاه به شبکه سراسری برق به کار گرفته انجام شده است.
این طرح بخشی از برنامههای توسعه سبد تولید نیروی برق صنعت برق استان مازندران است که با هدف بهبود پایداری شبکه برق و افزایش ظرفیت تولید نیروی برق در حال اجرا است.
حایری با بیان اینکه پستها و خطوط انتقالی که همکاران ما در حال آمادهسازی آنها هستند، تأثیر قابلتوجهی در افزایش پایداری شبکه خواهند داشت، تصریح کرد: هدف اصلی این پروژهها، تأمین برق مطمئن و پایدار برای مردم استان است.
وی همچنین از مرکز مدرن و هوشمند دیسپاچینگ فوق توزیع نیروی برق مازندران و گلستان بازدید و شرایط کنترل بار برای فصل تابستان را بررسی کرد.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی ضمن تأکید بر اهمیت مدیریت بار در فصل گرم سال، اظهار کرد: پروژههایی که همکاران ما در زمینه کنترل بار و مدیریت مصرف برنامهریزی کردهاند، بهخوبی در حال احداث هستند و تلاش میکنیم منابع مالی موردنیاز را بهموقع تأمین کنیم تا این پروژهها مطابق برنامه وارد مدار شوند.
حایری با اشاره به روند افزایش مصرف برق در مازندران در ایام گرم سال، گفت: مصرف برق در این استان طی روزهای اوج بار تابستان نسبت به زمانهای غیرپیک حتی تا دو تا سه برابر افزایش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: این افزایش مصرف به دلیل حضور گسترده مسافران و همچنین فعالیتهای صنعتی و کشاورزی است و از اینرو، مدیریت مصرف برق در این دوره اهمیت ویژهای دارد.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از مردم و صنایع استان خواست تا با رعایت الگوی مصرف بهینه، به پایداری شبکه برق کمک کنند.
حایری تأکید کرد: با همکاری مشترکان و رعایت توصیههای مدیریت مصرف، میتوان شرایطی ایجاد کرد که هم چرخه صنعت منطقه بهدرستی فعالیت کند و هم مردم و گردشگران با مشکل تأمین برق مواجه نشوند.
وی با اشاره به اینکه صنعت برق مازندران با اجرای پروژههای توسعهای و تقویت زیرساختها در مسیر افزایش پایداری شبکه حرکت میکند گفت: با اجرای این پروژهها، امیدواریم تابستان ۱۴۰۴ را بدون چالش جدی در تأمین برق پشت سر بگذاریم.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تصریح کرد: وزارت نیرو با جدیت در تلاش است تا با تأمین منابع مالی و تسریع در اجرای پروژهها، برق پایدار و مطمئنی را در اختیار مردم قرار دهد.
حایری با اشاره به بازدید از خط ۴ و ۶ مداره ۲۳۰ و ۶۳ کیلوولت رویان- محمودآباد اظهار کرد: این خط مهم و استراتژیک با سرمایهگذاری بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در حال اجرا است و در ساخت برج ۶ مداره آن از فناوریهای مدرن و جدید استفاده شده است.
وی بیان کرد: احداث این خط در کریدور خط تک مداره ۶۳ کیلوولت به معنای حفظ زیست بوم، مبلمان محیطی و منطقه ای، عدم توسعه کریدور از میزان موجود به چند برابر و افزایش توان کریدور موجود از ۳۰ مگاوات به هزار و ۸۵۰ مگاوات از دستاوردهای این طرح مبتکرانه است.
معاون برق و انرژی وزارت نیرو با اشاره به اجرای خط ۴ مداره کابلی و هوایی ۶۳ کیلوولت محمودآباد- آمل و خط ۲ مداره ۶۳ کیلوولت تغذیه کننده پست فوق توزیع تشبندان محمودآباد گفت: انجام این طرحها با سرمایهگذاری بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در محدوده شهرستان محمودآباد در بازه زمانی حداکثر ۱۵ ماه قابل تحسین بوده و یک رکورد ماندگار برای صنعت برق کشور ثبت خواهد شد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0